A Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért, valamint a Tiszta Tenisz elnevezésű csoportok képviseletében a korábbi Davis Kupa-válogatott játékos, ma már edzőként tevékenykedő Bardóczky Kornél indul az elnöki tisztségért a közelgő rendkívüli közgyűlésen.

A szakember honlapunknak adott interjújában elmondta, hogy egyre motiváltabban és elszántabban készül a megméretésre, célja pedig egyértelműen a béke megteremtése a hazai teniszéletben.

A szakmát szeretné képviselni, a teljes átláthatóság és az eredményesség jegyében.

A Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért, mint a legnagyobb hazai egyesület (több, mint ezer fős tagsággal) üdvözli a Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért és a Tiszta Tenisz mozgalmak közös nyilatkozatát.

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyílt levelükben hangsúlyozzák: a szombati találkozó közös nyilatkozatában foglaltakkal teljes mértékben egyetértenek, az abban lefektetett alapelvekkel azonosulni tudnak.

Bardóczky Kornél a leghosszabb ideig, 15 éven át volt a Davis Kupa válogatott kulcsembere

Az elnökválasztásra is invitál a június 12-i tisztújító MTSZ-közgyűlésre szóló meghívó, noha a poszt még be van töltve ... Feltételezve, hogy lemond, s hogy nem kandidál újra, Szűcs Lajos közel egy évtizede őrzött pozíciója tehát megüresedik. A jelölőbizottság péntekig gyűjti a neveket. Nem tőlük hallani, de lehetséges utódjaként az elmúlt hetekben felröppent a politikus Lázár János, Bánki Erik és Fürjes Balázs, a volt teniszező Lányi András, a korábbi MTSZ-elnök Patay László neve is. Az egykori Davis Kupa-játékos Bardóczky Kornél hivatalosan is bejelentette, a szakma képviseletében pályázik az elnöki pozícióra - derült ki három teniszes Facebook-csoport szombati kampánykezdő megbeszélésén.

Íme a csoportok szakmai alapú megújulást szorgalmazó közös nyilatkozata. 

Stumpf Zoltán, Szűcs Lajos - Fotó: Facebook, archív, 2016

Stumpf Zoltán, az ET elnöke a szövetség honlapján tett közzé egy nyilatkozatot, melyből megtudjuk: a korábbi főtitkár februári lemondása idején vált az elnökség és az ET számára világossá, hogy átfogó pénzügyi ellenőrzésre van szükség.

Június második felére, tehát a június 12-re meghirdetett közgyűlés  u t á n r a  ígéri az ET a szakjogászok véleménye alapján készítendő részletes jelentést.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső