Facebook-oldalán posztolta a hazai edzőknek, játékosoknak szóló levelét Morvai Árpád.

Nem kell megijedni: nem támad senkit, Sőt! Szakmai összefogásra buzdít.

Olyan kérést, ötletet fogalmaz meg, amely minden érintettnek hasznára válhat.

Ezért adjuk közre változtatás nélkül az edző sorait.

 

Kedves profi játékosok és azok edzői!


Mivel rendszeresen szembesülök játékosaimmal (pillanatnyilag Füle Matyi) azzal a problémával, hogy kivel lehet éppen edzeni, szparingolni, ki van éppen itthon, és azok közül ki milyen borításon készül, az az ötletem támadt, hogy létre lehetne hozni egy zárt körű csoportot, ahol lehetőség van jelezni, ha valakinek ilyesmi igénye lenne és akkor meg lehet beszélni edzéseket, vagy közösen tervezni más dolgokat is, például párost megbeszélni a versenyekre, utazásokat esetleg együtt szervezni, vagy bármi mást.

Remélem nyitottak vagytok egy páran az ilyesmire, és nem zárkóztok el ettől – esetleg az én személyem, vagy más viszályok miatt – és ki tudjuk zárni a hagyományos “én nem veszek részt, mert azzal a k___öggel biztos hogy nem fogok közösködni” jellegű hozzáállás miatt.
Nincs itthon túl sok komoly szintű teniszező, én úgy gondolom, hogy az a pár legalább szparing szempontból többet profitálhatna egymásból és ez mindenkinek ebben az (esetleges) csoportban csak előnyére válhatna, nem kell ahhoz még barátságban sem lenni, hogy egy jó edzést megbeszéljünk.
Persze jó lenne, ha egy olyan csoport jönne létre, ahol szinte bárki bárkivel tudna edzeni, tehát a csoport “legerősebb” játékosa a csoport fiatalabb vagy éppen még alacsonyabb játékerőt képviselőjével is, tehát természetesen női játékosokra is gondolok! Fucsovics Marcit, Balázs Atit és Babos Timit más szintre tenném most első körben, de ha szeretnének, természetesen csak örülnénk, ha csatlakozni kívánnak.

Meg szeretnék jelölni egy pár versenyzőt és edző kollégámat is, és ha ti is esetleg egy jó ötletnek tartjátok, nagyon hálás lennék, ha visszajeleznétek egy kommentben, hogy csatlakoznátok a csoporthoz és meg is osztanátok a posztot, és ha leszünk egy páran, akkor létrehoznám a dolgot.

Kérlek, ne sértődjön meg senki, ha elfelejtem, ezt most itt Ukrajnában ülve a meccs előtt írom, és akik most így eszembe jutnak, vagy akikkel már edzettünk, azokat a játékosokat és edzőket most megjelölném, de akiket elfelejtenék, azok legyenek szívesek jelentkezni, ha van kedvük!

Köszönöm előre: Morvai Árpád

 

federerfucsoedzesSparing: Roger Federer többször edzett együtt Fucsovics Marcival

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső