A november közepén rajtoló amatőr fedett pályás szezonban változik a férfi párosok és a vegyespárosok versenykiírása – adta hírül Facebook bejegyzésében Simon László, az Amatőr Teniszezők Társasága, az ATT Tour alapítója, főszervezője.

György Tamás, György Károly, Kerekes Péter, Magyar Zsolt, Nándori Levente és Magyar Csaba

A spanyolországi Bilbaóban, a baszkok legnépesebb és legjelentősebb városában tartották a veterán padel Európa-bajnokságot.

A főszerepet, természetesen a házigazda ibériaiak játszották, hiszen arrafelé szinte nemzeti sportágnap számít e sportág – ám a kis létszámú magyar csapat is történelmi produkciót mondhat magáénak.

Pallagon már áll a sátor, így ha rosszra fordulna a mostani remek idő, lehet tető alatt is teniszezni.

A hónap végére meghirdetett őszi tábor ugyanakkor akár szabadtéri játékot is lehetővé tesz, s mindenképpen sok nagyerdei programot kínál a friss levegőn.

A Real Team Pallagi Teniszcentrum ismét meghirdette őszi táborát az iskolai szünet napjaira.

A címben feldobott kérdés, persze, azonnal megválaszolható, hiszen földrajzi értelemben még Magyarországnak sem áll a centrumában ez a 3200 lelkes Komárom megyei település. Ha azonban a teniszsport oldaláról vizsgálódunk, egy rövid látogatás során is megállapítható, hogy hazai, de akár a nemzetközi viszonyokat tekintve is milyen sokat tanulhatunk az itteniektől.

FaLang translation system by Faboba
Federer és Nadal

Pályakereső