A 2019/20-as tanévben a teniszport.hu SE hat XVIII. kerületi általános iskolában népszerűsíti, tanítja a sportágat.


Október első hetétől kezdődően a tanév végéig testnevelés órák keretében, délutánonként pedig szakköri minitenisz-foglalkozásokon zajlik majd az oktatás.


A minitenisz-szakkörökre még tartanak a jelentkezések: a hat iskolában összesen 7 szakkört indítanak, melyekre a leggyorsabban jelentkező húsz gyermek kap részvételi jogot. A jelentkezéshez szükséges információkat az iskolák továbbítják az érdeklődőknek. A foglalkozásokat a teniszport.hu SE által szakmailag (elméleti és gyakorlati képzés is) felkészített, az iskolákban dolgozó pedagógusok végzik az iskolák tornatermeiben.

A népszerűsítő program során a XVIII. kerületben a Kastélydombi, a Darus, a Gulner, a Kapocs, a Kondor és az Eötvös általános iskolában tartottak bemutatót a Teniszport.hu SE szakemberei.

A programról:
A XVIII. kerületi önkormányzat kiemelt támogatásával és az MTSZ szakmai programját alapul véve és tárgyi eszközeinek segítségével indítják az iskolatenisz foglalkozásokat – a részvétel ingyenes.
A sportegyesület saját koncepciójával a már egy éve sikeres szakköri mini teniszedzéseket is tart - ezeknek fizetendő óradíja 350 forint (további 350 forintot és a tornatermi költségeket az Önkormányzat vállalta át egész tanévre).

A szervezés, a lebonyolítás, a szakmaiság felelőse a Teniszport.hu Sportegyesület.

Hetente 2160 diák az ingyenes iskolatenisz, 160 gyermek pedig a fizetős szakköri tenisz révén ismerkedhet a sportággal.

Szakköri időpontokra még van hely:

Hétfőnként 16.30-17.30: Darus iskola
Keddenként 16-17: Kapocs és Kondor iskolák
Csütörtökönként 16-17: Eötvös, Kapocs, Gulner
Pénteki napokon 16.30-17.30: Kastélydombi iskola

Jelentkezés csak az adott iskolákba járó 1-5. évfolyamosoknak:
teniszport@gmail.com (gyerek neve, iskolája, osztálya)

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső