Kecskeméti meghívásra horvát teniszezők barátságos párosversenyre érkeztek a hírös városba.

Az október eleji találkozón 8 horvát és 22 kecskeméti játékos vett részt.

A versenyt négy csoportban, körmérkőzéses formában rendezték meg, melynek igazi hangulatát az adta meg, hogy az induló 15 csapatból nyolc horvát-magyar páros volt.

 

A csoportmérkőzések eredményei alapján minden csoportból az első két páros jutott tovább, a többiek pedig vigaszágon folytatták a versenyzést. A nap vége felé egyre izgalmasabb volt a helyzet, mert már a dobogós helyekért folytak a küzdelmek. A főágon a döntőt a Vasas László, Kovács István, valamint Balogh Csaba,  Nino Joel páros játszotta. A nagy küzdelemben az előbbi páros győzött. A harmadik helyet a magyar-horvát duó, Tóth Jenő és Vale párosa szerezte meg.

 

9 2

A vigaszágon dr. Temesvári Béla, Mazor magyar-horvát egység lett a győztes. A második helyen a Malagurski Dragan, Göbölyös Alexander kecskeméti páros végzett. Harmadik helyezett lett a szintén hazai páros, Hajagos Zoltán és Chu Phan Hoang.

Összességében elmondható, hogy egy remek hangulatú, színvonalas verseny volt, amelyet szerencsére még az időként szitáló eső sem tudott elrontani. A résztvevők emlékpólót és délben egy nagyon finom tarhonyás marhapörköltet kaptak a Kecskeméti Amatőr Teniszezők Egyesületétől, hogy ezzel is még emlékezetesebbé tegyék az I. Horvát - Magyar Barátságos Teniszversenyt. A szervezőknek nagyon sok köszönet a verseny létrehozásáért és megszervezéséért – írta tudósításában Bebők Márta, aki saját fotóit is mellékelte a beszámolóhoz.

27 1

 

5 3

 

18 1

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső