1. A www.tenisz-palya.hu kiadója a RedaktorSport Bt. (továbbiakban: kiadó). A kiadó az üzemeltetésért, valamint a site-on megjelenő saját, ún. szerkesztőségi információk valódiságáért felelősséget vállal. A más adatközlőktől származó – akár a publikus felület közvetlen feltöltési lehetőségeit használva, akár egyéb módon, szerkesztőségi közvetítéssel hozzáférhetővé tett – információkért teljes körűen az adatközlő, az eredeti információ birtokosa felel.

2. A kiadó teljes körű felelősséget vállal a tartalombővítés során birtokába került valamennyi adatnak a jogszabályokban előírt kezeléséért. Ezeket az adatokat a site tartalmában, valamint saját marketingtevékenységében korlátozás nélkül használhatja, de harmadik személynek kizárólag az érintett személy(ek), intézmény(ek) ezt engedélyező, írásos felhatalmazása után adhatja át. A kiadót nem terheli az adatkezeléssel kapcsolatos felelősség azokban az esetekben, amikor harmadik személy a site publikus felületén megjelenő információkat anélkül használja fel, hogy arra akár az érintettől, akár a site üzemeltetőjétől külön engedélyt kért volna (adatlopás). Amennyiben ilyen eset a kiadó tudomására jut, minden tőle telhetőt megtesz a jogtalan adatszerzés megszüntetésére.

3. A megrendelő a Felhasználási feltételek elfogadásával tudomásul veszi az ebben a dokumentumban leírtakon kívül a Részletes útmutatóban rögzítetteket is. (Részletes útmutató »)

4. Azok a megrendelők, akik saját bejelentkezésük után, a site publikus felületén megjelenő űrlap kitöltésével közölték az információkat, a tartalom megjelenésének teljes időtartama alatt saját bejelentkezési paramétereik segítségével jogosultak a tartalom bármilyen módosítására. Akik nem rendelkeznek ilyen lehetőséggel, az adminisztrátortól kérhetnek segítséget a módosításhoz, vagy a saját hozzáférés létrehozásához.

5. A kiadó fenntartja a jogot, hogy ha a megjelentetni kívánt tartalom tematikailag, esetleg színvonalában vagy tartalmában nem illik a www.tenisz-palya.hu szerkesztési szempontjaihoz, normáihoz, minden előzetes egyeztetés nélkül megakadályozza a megjelenést. A már felkerült tartalmat is megszüntetheti, ha az időközi módosítások ezt indokolttá teszik, vagy ha kiderül, hogy a tartalom hamis, és a korrekt tájékoztatás kritériumainak nem megfelelő részleteket tartalmaz.

6. A megrendelő által a honlapra feltöltött, vagy feltöltés céljából a szerkesztőségnek eljuttatott valamennyi adat (szöveg, kép, videó, hang, illetve egyéb formában megjelenő, szerzői jogvédelmet élvező tartalom) szerzői jogaival kapcsolatos minden felelősség a megrendelőt terheli.

7. A katalógusban való megjelenéssel megvalósuló partneri kapcsolat során felmerülő esetleges vitás kérdéseket az adatközlő (megrendelő) és a kiadó igyekszik a kölcsönös érdekek figyelembevételével, a felek számára elfogadható megállapodással rendezni. Amennyiben erre nincs mód, magukra nézve kötelezően elfogadják a Debreceni Járásbíróság illetékességét és döntését.

RedaktorSport Bt.

levél a szerkesztőségnek »

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső