Az elnökség nyolc klub számára postázott felmondási nyilatkozatot, öt egyesületet viszont felvett a tagnévsorba.

Összesen harmincnyolc millió forint jutott a megyei igazgatóságoknak.

Döntöttek a behajthatatlan pénzek sorsáról is.

Marozsán Fábián - Fotók: huntennis.hu

Marozsán Fábián 6:3, 6:7(5), 7:6(4) arányú vereséget szenvedett a székesfehérvári Challenger-tornán a horvát Nino Serdarusic-től.

A Kiskút Open vasárnapi döntőjében Serdarusic ellenfele a Piros Zsombort pénteken búcsúztató, szerb, Hamad Medjedovics lesz.

Palágyi Miklós férfi szakágvezető különösen Marozsán teljesítményét értékelte elégedetten, ő óriási fejlődésen ment át az utóbbi hónapokban.

Kis-Czakó Eszter és Bak-Szabó Norina

A NEK-en most  kezdődő leány U12-es fedett pályás országos bajnokság kapcsán honlapunk visszatekintett a két legidősebb korosztály Pécsett megrendezett ob-jára.

A négy bajnok közül, Bak-Szabó Norina (U16) és Kis-Czakó Eszter (U18) először ünnepelhetett egyéni címet. Kincses Kolos (U16) ezzel szemben már a tizenhetedik korosztályos győzelménél tart, Kisantal Botond (18) pedig egyesben és párosban egyaránt megvédte tavaly megszerzett címét.

Boros és Kisantal Challenger-bemutatkozása - Fotók: huntennis.hu

Marozsán Fábián és Piros Zsombor egyaránt győzelmet aratott szerdán a Kiskút Openen, mindkettőjük ellenfele hátrányos helyzetből adta fel a mérkőzést.

Madarász Gergely, Füle Mátyás és Fajta Péter azonban az első fordulóban búcsúzott, utóbbi lábsérülés miatt nem tudta befejezni a találkozót.

A Boros, Kisantal, valamint a Madarász, Füle páros sem jutott tovább.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső