Megtartota második elnökségi ülését a hazai szenior teniszsport nemrégiben választott új vezető testülete.

A tenisz-palya.hu kiemelt információs partnere lesz a szövetségnek.

Példaértékű döntést hoztak arról, hogy minden versenyükön képviselteti magát egy vagy több taggal az elnökség vagy a felügyelő bizottság.

A szenior szövetség december közepén tartott elnökségi ülésének résztvevői

 

- A Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért igyekszik ilyen módon is segíteni a rendezők munkáját. A rendszeres helyszíni jelenlét közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé a játékosok és az elnökség között, elsőegítve, hogy ne csupán az éves közgyűléseken jussanak el az információk a klubokhoz. Célunk, hogy a versenyzők, a klubok, a rendezők folyamatosan érezzék, hogy ez egy szoros kötődés annak érdekében, hogy szervezettebb legyen a munka, tagtársaink tájékozódhassanak az elnökségi üléseken történt döntésekről, s mi is tudjuk, hogy milyen gondok, tapasztalatok adódnak, melyek az igények, javaslatok - mondta honlapunk kérdésére a testület második ülése után Erdei Csaba elnök.

A gyorsabb, jobb információáramlás része az is, hogy a szövetség és a tenisz-palya.hu portál együttműködési szerződést kötött, s honlapunk az eddigieknél is rendszeresebben, gyors, naprakész információkkal, fényképekkel, eredménylistákkal számol be a hazai veterán teniszsport eseményeiről.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső